Opossums / Sugar Land, TX – site-ul oficial

informații de bază

Opossums sunt marsupiale care sunt mamifere care au o pungă în care tânăra lor Asistentă medicală după naștere. Opossum este singurul marsupial din America de Nord. Femela naște de obicei între 18 și 25 de bebeluși, fiecare mai mic decât o albină. Mama are doar 13 sfârcuri, așa că dacă un copil nu se fixează pe unul, nu va supraviețui. Odată ce bebelușul găsește un mamelon, acesta se va agăța strâns și nu va da drumul timp de șase săptămâni. După șase săptămâni, bebelușul va urca din pungă și se va agăța de spatele mamei, unde va rămâne timp de trei până la cinci luni. Ele sunt șapte la nouă centimetri de la nas la crupă atunci când au stabilit pe cont propriu. Mortalitatea tinerilor în pungă este de 10 până la 25%, iar dintre cei care au supraviețuit prin înțărcare mai puțin de 10% trăiesc mai mult de un an. Este unul dintre cele mai scurte mamifere cu viață pentru dimensiunea sa.

Fun Facts

Opossums au 50 de dinți, cel mai mare număr găsit în orice mamifer terestru. Picioarele din față acționează ca degetele, iar piciorul din spate are degetul mare ca un deget mare. Coada poate fi folosită ca o a cincea mână atunci când opossumul se mișcă din copac în copac. Un opossum tânăr poate atârna de coadă. Biologia lor nespecializată, dieta flexibilă și strategia de reproducere îi fac colonizatori și supraviețuitori de succes. Originar din estul Statelor Unite, Virginia opossum a fost introdus intenționat în Occident în timpul Marea Criză, probabil ca sursă de hrană. Fosile de opossums pot fi găsite datând de acum 70 de milioane de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.